Sexshop

Als je wel eens een fysieke sexshop heb bezocht in de buurt, staat dit niet in vergelijking van een online sexshop. In de fysieke winkel tref je een kleine selectie van erotische artikelen. Online daarentegen vind je veel meer erotische artikelen, in normale online sexshops duizenden en in speciale erotische winkels (denk aan BDSM, sexy lingerie) vaak honderden. Dit staat in schril contrast met een winkel in een winkelstraat waar de uitbater natuurlijk gebonden is aan het aantal vierkante meters en daardoor een beperkt aantal artikelen kan aanbieden. Neem daarbij dat je natuurlijk niet herkend wilt worden als je erotisch aan het winkelen bent en je hebt genoeg redenen om je aankopen gewoon lekker online te doen.

Online sexshop

Zeker tegenwoordig is online winkelen al volledig geaccepteerd in Nederland. De strenge maatregelen door Corona, waardoor winkels de deuren hebben moeten sluiten, hebben misschien wel het laatste zetje gegeven dat online shoppen nu nog meer zal gebeuren. Online sexshops zaten al een tijdje in de lift door de eerder genoemde discretie, het grotere aanbod en vaak lagere prijzen dan de seksshop bij je in de buurt. De ruimere keuze en lagere prijzen is natuurlijk fijn voor de portemonnee en voor het vergelijken van artikelen. Als je bijvoorbeeld een dildo of vibrator wilt kopen, weet je waarschijnlijk niet dat je hierin honderden verschillende keuzes hebt qua functionaliteiten en soorten stimulatie.

Snelle bezorging van sextoys

Als je online iets besteld wil je natuurlijk wel dat het speeltje snel bij je thuis bezorgd wordt en je hier niet een maand op moet wachten. Als je een online sexshop bezoekt is het verstandig om goed te letten op de levertijd. De betere sexshops hanteren vaak een vandaag besteld is morgen in huis service. De verhalen dat winkelaars soms een maand moesten wachten komen helaas nog wel eens voor. Let dus goed op bij welke sexshop je besteld en hoelang de levertijd is.